Güzellik

2015 Topuz Modelleri ile Şıklığınız Yarıştırın!

Zarif topuz

Zarif Topuz
Zarif Topuz

 

Düz saçlarınız varsa ve zarif dokunuşlar yaratmak istiyorsanız ise etkileyici görünümler elde etmek istiyorsanız ise saçlarınıza zarif topuz modeli uygulayabilirsiniz.  Saçlarınız düz de değilse eğer, saçınızı düzleştirerek kolayca dolayıp yanlardan tel toka yardımı ile tutturarak ensede sade bir şekilde topuz oluşturabilirsiniz.

Saçlarınızı üst kısımdan önden arkaya doğru gelen, tacı andıran bir örgü modeli motifi ile topuzunuza zarif bir hava katabilirsiniz. Bu model ile saçlarınızın görünümünü de ön planda tutabilirsiniz. Hiç zorlanmadan yapabileceğiniz bir modeldir.

Sadece örgü motifi uygularken zorlanabilirsiniz ama genelde zor bir topuz modeli değildir. Güzellik modasına uygun bir şekilde topuz modelleri ciddi anlamda da kıyafetlerinize uyumlu olması gerekmektedir.

Modern topuz

Modern Topuz
2015 Topuz Modelleri

 

Saçlarınızı modern topuz ile kolayca burkarak lastik toka yardımı ile ensede basit bir topuz yapabilirsiniz.  Tel tokaları asimetrik şekillerde saçınızın üst-yan kısımlarına iliştirerek topuzunuza hava katabilirsiniz bu şekilde.  Şık bir saç aksesuarı da elde etmiş olurunuz.

Modern topuz ile klasik topuz modellerinden çok böyle gelişik tarzda bir topuz modeli saçlarınıza uygulayabilirsiniz. Oldukça rahat yapılan bir modeldir. Yeni eğilim olmasına rağmen çok fazla bayan tarafından saçlara uygulanmaktadır.

Modern topuz modeli, oldukça havalı bir model olmak ile birlikte bayanların genel anlamda tercih ettiği topuz modelleri arasında yerini almıştır. 2015 yılının topuz modelleri arasında mükemmel yükselişe geçen modern topuz modeli oldukça revaçta olan modeller arasındadır.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu