Moda

2022-2023 Erkek Modası Trendleri Nelerdir?

2022-2023 Erkek Modası Trendleri Nelerdir? Her ne kadar giyim kuşam ve moda denildiğinde akla daha çok kadınlar gelse de moda dünyası erkeklere yönelik çeşitliliği de her sezon biraz daha arttırıyor.

2022-2023 Erkek Modası Trendleri Nelerdir? Erkek modasında yılın trendleri, oldukça cesur parçalar ve tarz görünümler olarak karşımıza çıkıyor.

Erkek Modasında Kalın Zincirler

Kim demiş erkekler aksesuar sevmez diye! Erkek kalın zincir modasının ünlüler dünyasında yükselişi, sokak stilinde göremeye alışık olduğumuz bir tarza dönüştü. Kalın erkek zincir kolyeler, yılın gözdesi polarlarla bir hayli tarz duruyor. Siyah bluz ile gümüş zincirin uyumu da modasını kolay kaybetmeyecek türden. Hiphop tarzı erkek zincir kolyeler, yılın trendi deri motorcu ceketlerle kullanılabilir. Ayrıca kalın ve ince zincirden ikili kombinler de stil sahibi erkeklerin tercihi.

İspanyol Pantolonlar

Moda dünyası zaman zaman geçmişi bugüne getirmeyi seviyor. Yılın erkek modası, 1970’ lerden İspanyol paça modasını seçmiş görünüyor. Üstelik ispanyol paça erkek pantolon uzun süredir trendler listesinde. Kareli ve klasik ispanyol pantolonlar, yumuşak kumaşlı gömleklerle kullanılabilir. İnce burunlu ayakkabılarla tamamlanabilecek kombinde baget erkek çanta modelleri ile 70’ lerin rüzgarını estirebilirsiniz.

Erkek Modasında Kadife Damgası

Erkeklerin oldukça sevdiği kadife, bu yılın gözdesi. Asil bir görünüme sahip kadife ceketler, yılın trendi güçlü yakalarla buluşuyor. Spor ve klasik tarzı buluşturan erkekler de kadife ceketlerden yararlanabilirler. Siyah denim pantolon, beyaz gömlek ve gece mavisi kadife ceket ile harika görüneceksiniz! Tarz giyinmeyi sevenler, kadife ceketleri desenli gömleklerle kombinleyebilirler. Ayrıca denim pantolonla kullanacağınız beyaz bluz ve kadife ceket uyumuna bir de şal ekleyerek çok popüler görünebilirsiniz.

Erkek Şalları ve Fularlar

Erkekler de şal kullanımı modası geçmek bilmiyor. Erkekler de bu modayı benimsemiş olmalı, özellikle sonbahar aylarında montlarla birlikte şık şallar görmeye alıştık. Erkek modasında yılın trendlerinden bordo renk bir şal, antrasit desenli şallar spor tarzla kullanılabilir. Daha klasik ve ofis kombinlerinde ise ipek şallar oldukça iyi duruyor. Erkeklerde fular modası da klasik giyimden kendini kurtarmış görünüyor. Erkek fularlarında çiçek desenleri, doğaya dönüş felsefesinin erkek modasında en şık yansımalarından biri. Erkek şal ve fularlarında çift taraflı tasarımlar ise bu yıl hayli revaçta.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu