Burçlar

2022 Yay Burcu Genel Özellikleri Nelerdir?

2022 Yay Burcu Genel Özellikleri Nelerdir? Yay, pozitif doğası ve değişken ruh hali ile zodyakın dokuzuncu işaretidir. Aslan ve Koç ile birlikte ateş elementine aittir ve Jüpiter tarafından yönetilir. Zıt burcu ve tamamlayıcısı İkizlerdir. Peki, yay burcunun özellikleri nelerdir?

2022 Yay Burcu Genel Özellikleri Nelerdir? Yay, zodyakın en parlak ve en olumlu işaretlerinden biridir. Yay burcu insanları maceracı ve girişimcidir, açık fikirlidir ve her zaman yeni insanlarla tanışmaya veya farklı deneyimler yaşamaya isteklidir. Sezgisel, iyi organizatörler ve çok cömertler. Yay burcunun ideolojik dayanakları arasında her şeyden önce özgürlük ve adalet vardır ve ne olursa olsun inançlarına çok bağlı insanlardır.

Yay Burcu Genel Özellikleri

Çok tutkulular ve günlerinin hiçbir saniyesini boşa harcamak istemeyecek kadar hevesli oldukları için hayattaki sloganları carpe diem olabilir. İyi arkadaşlar, asil, sadık ve samimiler. İşte bu samimiyet onların aleyhine olabilir ve kendilerinden farklı düşünen insanlarla çatışmalara neden olabilir.

Yay Burçlarında Aşk

Aşkta, mantığın emrettiğinin tersini yaparlar: Önce havuza atlarlar ve sonra çok derin olup olmadığına bakarlar. İlk buluşmada çok görkemli, sevecen ve çok eğlenceli olacaklar. Her şeylerini verecekler çünkü gerçekten her şeylerini vermek istiyorlar. Daha sonra taahhütte bulunmaktan çekinmeyeceklerdir. Özellikle sahip olabilecekleri özgürlük düzeyi onlar için önemlidir. Onlar maceracılar ve hiçbir şey onları bağlayamaz.

Yay Burçlarında İş

Takım olarak çalışmak için yaratılmamışlardır. Zihinleri ve bedenleri o kadar hızlı hareket eder ki, ne yaptıklarını, atmaları gereken adımları çoğu zaman unuturlar. Onlar için en iyi şey kendi işleri, bireysel olarak gerçekleştirmeleri gereken hedefler veya kimseye bağımlı olmalarını gerektirmeyen başka bir projedir.

Yay Burcunda Ay Etkisi

Doğduğunuzda Ay’ın bu burç üzerinde olması huzursuz bir karakter sağlar. Ay, bu burcun beş dakikadan fazla hareketsiz oturamayan, her zaman bir şeyler yapmak isteyen bir kişilik olmalarına etki eder. Arkadaş edinmekte sorun yaşamadan oldukça neşeli ve arkadaş canlısıdırlar. Her ne kadar onları yakalayan gerginliği kontrol etmeleri gerekse de ve bunu spor yoluyla yapmak en iyisidir. Ek olarak, duygularını keşfetmek için konsantre olamadıkları için duygularını ifade etmeleri genellikle zordur.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu